ЦЕНТЪР ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И МАСАЖ

Живеем достатъчно напрегнат и забързан живот, в който забравяме някъде по пътя спокойствието и здравето си. Стресът е наш неизменен пътник, а щастието- химера. Не е ли крайно време да отворим очи и да осъзнаем, че от здравето на тялото и хармонията в душата, няма по-ценно.

lecheben-masaj
bg-service-icon-home

Класически масаж

Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите.

bg-service-icon-home

Лечебен масаж

Представлява комбинация от механични въздействия върху кожата и подлежащите тъкани. Осъществява се чрез специални похвати и се прилага при различни травматични и вътрешни заболявания, при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите и много други.

ergon
bg-service-icon-home

Ергон терапия

Лечението изисква по-бързи темпове за възстановяване, което предлага този вид терапия. Тя се провежда чрез специални уреди, които служат за изпълнението на различни техники.

vakuum-terapia
bg-service-icon-home

Вакуум терапия

Физиотерапевтична  процедура, която се използва и в Рехабилитацията. Има широк спектър от лечебни свойства, които подобряват кръвообръщението, оптимизират физиологичните, рефлекторните и хуморалните процеси на тялото.

sporten-masaj
bg-service-icon-home

Спортен масаж

Честите масажи ще ви помогнат да възстановите по–бързо и ефикасно след тежка тренировка, ще намалят риска от контузии, ще ви дадат възможността да тренирате по – качествено и да видите в огледалото желаният резултат.

rehabilitacia
bg-service-icon-home

Рехабилитация

Буквално тя представлява лечение, чрез движение, с цел по-бързото и пълноценно възстановяване на здравето и трудоспособността на човека.

elektrostimulacia
bg-service-icon-home

Електростимулация

Центъра ни разполага с един от най-модерният апарат за електростимулация в света. Той има меню състоящо се  71 програми, които автоматично следят за съкращението и импулсите на мускулите на пациента по време на процедура.

ergon-terapia
bg-service-icon-home

Антицелулитен масаж

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб, врат и глава. Всеки, подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези части. Оказва влияние и на крайниците и на органите,съдейства за повдигане на енергията.