Гаранция за дълголетие, уравновесяване на енергийните потоци и повишаване на общото ни здраве !

Релаксиращият масаж за разлика от другите типове масажи има за цел, чрез нежни движения да пренесе човек на едно по-хубаво място. Да всели спокойствие в душата му, да избистри съзнанието и релаксира тялото. Масажните похвати в сравнение от другите процедури са много по-леки, с плътен контакт, плавни и ритмични движения, които следват хода на мускулното влакно.
Чрез правилни техники на терапевта, мускулатурата достига да максимално тонизиране, при което отпадните вещества се елиминират. Повишава се трофиката, обменните процеси в тялото и повечето функции. Активизира се ЦНС, при което работоспособността и скоростта на мисловната дейност се повишават.

Масажните масла, които се използват добавят един положителен ефект, като влияят на сетивната, дихателната и нервната система. Те имат бърза прониквателна способност, която навлиза през порите и помага за регенерацията на горния слой на кожата и забавят стареенето и. Допълнително въздействие има върху сетивността, като снема тревожност, напрегнатост, умора, раздразнителност, успокоява и хармонизира както физически, така и душевно.

Не се препоръчва за клиенти: с Високо кръвно, възпалителни процеси, онкологични заболявания, венерически болести, при жените 2-3 месеца след раждане или аборт, гнойни и гъбични заболявания на кожата, псориазис.