Офис масажи за територията на гр. София.

ofis-masajiБез значение в каква сфера работите, офисът често стресира и напряга служителите. Продуктивността пада и атмосферата се напряга. Уникалната услуга, която предлагаме ще възвърне динамиката на Вашите служители!

Компаниите дават на служителите си това удоволствие поради няколко причини. В допълнение към многобройните физически ползи от масажа, офис масажът има и много благоприятни плюсове.

Ефектът от масажа се чувства веднага: приятно усещане за тялото, понижено ниво на стрес, повишена работоспособност. Увеличете продуктивността и здравето в офиса! Дайте пример за добър работодател или колега.

  • Към всяка една фирма се изготвя индивидуална оферта, след уговаряне на времетраенето на масажа и вида на терапията, от която имат нужда вашите служители. Цените са съобразени, в зависимост от желаната пакетна услуга.

Масажът е най-древния метод за лечение и профилактика,както на тялото така и на духа.Оптимизира кръвообращението и лимфотока.Ускорява  обмяната  на  веществата и подобрява храненето на клетките.Спомага за отделянето на токсини и микроорганизми от тялото чрез лимфните възли и потта.Отпуска напрежението в мускулите и успокоява нервната система.

Причини за ползване на офис-масажи

Коригира стойката.
Седенето по цял ден, работата на компютър и обездвижването водят до изкривяване на позата на тялото. С масаж това изкривяване се коригира много успешно. Смята се,че над 80% от хората са почувствали болки в гърба даден момент от живота си. Проучване от 2011г.разделя хора, страдащи от болки в гърба в две групи. Хората от едната група се възползвали от масаж,докато другите не преминали курс на лечение. Резултатите от проучването показват,че участниците в групата, които получили масажи, констатирали значително подобрение на гърба си по отношение облекчаването на болката.
Успокоява  тревожността.
Той е  едно от  най-добрите средства в борба срещу стреса, тревожността и безпокойствоето, депресията, безсънието, превъзбудата. Също така провокира секрецията на хормони на щастието, които ви карат да се чувствате много по-добре. Освен това масажът намалява кръвното налягане и пулса. Високото кръвно налягане е проблем, който засяга около 30%  от  хората. Ако не се лекува това довежда до инсулт или инфаркт. Един от начините да намалите кръвното налягане е чрез масаж.Той спомага за подобряването на кръвообращението и отпуска тялото. Това намалява кръвното налягане.
Потиска главоболието.
Притискането на определени точки на тялото, отговарящи за главата, помага в потискане на главоболието.
Засилва имунитета.
Силната имунитет на система предпазва хората от болести и зарази. Колкото е по-силна тя, толкова  сте  по-малко предразположени към заболяване. Дори да се разболеете, белите кръвни телца помагат да се пребори по-бързо заболяването. Масажът помага за увеличаване на броя на белите кръвни клетки в тялото.
Подобрява качеството на съня.
То само по себе си има съществено значение за доброто здраве. Въпреки това над 20% от хората не успяват да получат достатъчно качествен сън. Смятаме,че ще се зарадвате да узнаете, че масажът подобрява качеството на сънят. Дори някои хора заспиват по време на масаж. Иследователи смятат, че масажите подобряват качеството на съня чрез оказване влияние върху делта вълните в мозъка (тези които контролират  дълбокия сън).
Прочиства на организма.
Добрият масаж стимулира процеси на прочистване на организма.Засилването на циркулацията води до по-бързото разнасяне на млечната кисилина(отпаден продукт при съкращаване на мускулите),която е основен виновник за появата на “възли”в мускулите.
Погледнете на офис-масажа като на спокоен и топъл остров в тъмното море на работния ден.