Масажната терапия дава на служителите много повече от релаксираща 20-минутна пауза от задължения на работа (въпреки че това е хубаво).

Въвеждането на професионална масажна терапия на работното място има много предимства, от физически предимства до повишена работоспособност.

Всъщност служителите след масаж съобщават за значително облекчаване на стреса, по-добър сън, намалено мускулно напрежение и намалени мигрени.

Предлагането на масажи на служителите в офиса показва вашия ангажимент към тяхното благополучие и в крайна сметка подобрява организацията като цяло.

Масажите на стол помагат за намаляване на стреса чрез физическо премахване на натрупаното напрежение.

Само за няколко минути масажът насърчава по-добра циркулация и мускулна стимулация, премахвайки негативните последствия от застояването на бюро или стоене в продължение на часове.

Тези ефекти могат да противодействат на умората, да насърчат позитивността и да оставят служителите да се чувстват освежени и вдъхновени.

Редовните масажи помагат за справяне със стреса в дългосрочен план и служителите са първите, които ще ви кажат колко е добре дошла тази помощ.

Служителите се чувстват по-малко натоварени и

по-концентрирани, ще видите подобрения в работоспособността и психическото здраве.

Този вид физическа активност също може да обедини членовете на екипа,

да подобри настроението им и да им помогне да се съсредоточат върху положителните аспекти на работата си.