От древността и до днес !

Значително подобряване на вашето здраве !
От древността и до днес !

Лечебният масаж стои в основата на човешкото развитие, като с годините техниките и похватите се усъвършенстват. Тази процедура се фокусира върху болезнената зона на пациента, като се обработва по-прецизно, до значително отшумяване на болката и елиминиране на течностите, които се задържат.

Общото функционално състояние на човек зависи от правилното движение на кръвта и лимфата в тялото, което се подпомага от тази манипулация.

Оздравителният процес се корени в отговора на тялото към дразненето, което се прилага върху него. Физикалният фактор, който се проявява тук, е загряването на кожата и тъканите под нея в по-голяма дълбочина. Благодарение на това, чрез рефлекторни пътища импулсите отиват до ЦНС, а от там до всички системи, които се обединяват към проблема. Отделят се голям набор от хормони, едни от който са морфино подобни, като именно те притъпяват болката. Повишава се имунитета, чрез отделянето на антитела и се подобрява общото състояние на организма. Масажът се фокусира върху ЦНС, Опорно двигателната система- мускули, стави, сухожилия, фасции и други.

Лечебните природни продукти действат деликатно, като те не се намесват във вътрешните процеси, а меко казано ги насочват към оздравяване. Ценността на природните съставки, които използват нашият център е комплекс от полезни витамини, киселини, микро-и макроелементи. При нужда се използват и различни пасивни и активни упражнения, а също може да се добавят и различни физикални фактори – ултразвук, електростимулация и др.
Ако искате да се запознаете с действието на тези уреди, може да го прочетете като влезете на услуги – Ултразвук и Електростимулация

Показателен е за: неврит, невралгии, заболявания на опорно-двигателния апарат, възпаления, разтежения  , контрактури, мускулни травми, спазми.

Противопоказно е при наличието на: Доброкачествени и злокачествени тумори с различна локализация, остри възпаления, тромбози (разширени вени) , тежко протичащи сърдечно-съдови заболявания, венерически болести, увеличение на лимфните възли, при жените 2-3 месеца след раждане или аборт , гнойни и гъбични заболявания на кожата, наранявания по кожата ( в областта на травмата или проблема на пациента), псориазис ;